Shopping och barnkalas

Hela veckan har vi vabbat för Elias har åkt på feber och hosta igen. När han blev frisk lovade jag att vi skulle åka och köpa nya kalsonger till honom. Imorse var han feberfri så vi passade på att njuta lite extra av en ledig fredag hela familjen och åkte in till stan. Kallingar blev det och en pyjamas. Leo fick en skjorta och även mamman i familjen hittade lite fint. Sen bjöd mamma och Dante på lunch på Nouvoe.

I eftermiddags var det kalas för Nova som fyller 3 år! Massa goda kakor och tårta blev det och en tjej som blev väldigt glad för sina presenter.

Kvällen slutade tyvärr med tre hängiga barn. Det heter ju vabruari av en anledning. Men imorgon är det en ny månad och vi hoppas även på att det blir en frisk sådan!

Mina tre älskade <3






Fest med fina vänner

Igår träffades vi ett gäng tjejer, alla mammor till pojkar, sammanlagt 13 pojkar har vi tillsammans, lite fräckt tyckte vi!

Ett perfekt förfest följt av en lyckad utgång. Tack alla för ett riktigt rolig kväll igår.

Nu är vi hos farmor och farfar där vi blivit bjudna på lunch och nu är hockeyn igång på tv:n.




Vänner

I förmiddags åkte jag och Leo in till stan för att träffa Hanna och Alva. Mysig pratstund med extra gott kaffe! 

Sen blev skafferi och kylskåp påfyllt efter lite shopping på Ica Maxi. Lunch och bus med barnen och efter mellis mötte vi upp Emma och barnen på lekplatsen.

Sen pussades godingarna godnatt och jag åkte in till gymmet för att möta upp Marie. Rygg och ben tränades och det är så skönt!

Kikar runt på krokar till hallen och det finns ju så mycket fint!




Söndag

Mysförmiddag blev det denna söndag. Så skönt att bara vara och glida runt här hemma med sina små rumpnissar.

Efter lunch bestämde vi oss för att ta en sväng med bilen. Vi åkte bara runt och kika lite på hus och det dröjde inte länge innan båda barnen somnat i baksätet.

När vi kom hem blev det mys i soffan och till Leos glädje gjorde jag en ny mapp till dom på Spotify med alla Astrid Lindgrens sånger. Sen var det dags att väcka pappsen och käka mellis.

Jag hade lovat Leo att vi skulle gå till lekplatsen på eftermiddagen. Det blåste storm och spöregnade men vad gör man inte för sina barn :)

Elias lekte frisör idag och jag bara satt och njöt i en halvtimme!




Fortfarande sjukt

Idag blev det ett besök på vårdcentralen med Elias. 6 dagar med feber och hosta så han kräks. Allt såg dock bra ut och det var ingen virusinfektion. Fick Bricanyl utskrivet och har inte febern försvunnit på lördag så blir det jouren. Han ska även få göra en astmautredning om en månad då vi misstänker att han har någon slags form av det.

Leo har börjat pigga på sig och är feberfri i alla fall. Jag ska göra ett tappert försök att jobba imorgon. Tacka vet jag Ipren och alvedon. Knappt varit utanför dörren sen i söndags. Jag längtar efter friska barn och föräldrar, härlig vårluft, OCH TRÄNING. Så fort vi blir friska blir det lekparkshäng, cykelpromenader och gymmet!

Fina du <3 Nöjd kille som fick två klistermärken då han varit så duktig!




Sjukstuga

Jag ska aldrig någonsin mer säga att: "Barnen har varit så lite sjuka det sista" för då kommer bacillerna som ett brev på posten. Här hemma har det varit feber sen i lördags. Värst är det för Elias som timtals legat på över 40 grader. Förkylning och hosta lägger vi till på det.  

Som tur är barnen på sitt bästa humör och går mest och myser runt här hemma. 14 timmars sömn gjorde gott för dom i natt.

Trots sjukstuga har vi hunnit med en del de senaste dagarna ändå. Idag var Tom iväg och hämtade ett köksbord och stolar som vi köpte genom blocket. Vitt och fint ifrån Mio. Perfekt då våra stolar skulle ramlat ihop vilken dag som helst.






Slipa, skrapa, slipa, skrapa

Idag har jag ägnat största delen åt att slipa och skrapa trappan och väggarna. Min käre sambo städade samtidigt källaren. Barnen har knappt märkts av, lekt massor och kikat till oss båda emellanåt. Helt rätt dag att greja alltså! 

Efter mellis tog vi en paus och gick bort och åkte skridskor en stund. Ett besök på lekplatsen blev det också. Skönt att komma ut en sväng!

Ikväll var det dags att återvända till gymmet samtidigt som jag fick passa på att träffa Marie, härligt!

Ett kort från gårdagens kvällspromenad:




Halsfluss it is

Efter ett besök hos jouren idag bekräftades det jag trott, halsfluss med antibiotika i 10 dagar som följd.

Jag och tjejerna hade tänkt gå ut idag och parta loss och skulle starta med förfest hemma hos oss. Men sitter här i min onepiece istället och försöker svälja lite vatten, nej jag är inte bitter.

Gossarna blev så ledsna när jag sa att jag skulle vara hemma så de inte behövde sova hos mormor och morfar. Så självklart fick de sova där ändå. Det är så tyst och tomt här hemma men jag ska försöka sova så mycket som det går tills imorgon och kurera mig.

Mina älsklingar var så rediga när de satt och väntade med mig på jouren trots att det tog tid. De har lekt som änglar hela dagen och man måste säga att de har fantasi:




RSS 2.0