Bättre än väntat

För någon timme sen gick jag av mitt 7 arbetspass i rad. Det har gått mycket bättre än väntat och jag har känt mig riktigt pigg den sista veckan och trots mycket jobb fått mycket annat gjort. Då det varit tidiga morgnar sen i lördags var det helt underbart att vakna upp imorse och veta att jag jobbade kväll. En hel dag att mysa runt hemma med barnen. 

Efter frukost hade jag lovat barnen att vi skulle baka. Kokostoscakaka och nutellabullar blev det! Lite tvätt och dammning av huset hanns även med, sen tog Tom över resten av städningen när han kom hem <3

Igår träffades jag och Marie på Falbygdens ost. Jag köpte lite gott till mig och Tom som vi ska mumsa på imorgon kväll när barnen har somnat. Vi åt en underbar ostbuffe och pratade massor som bara vi kan ;) Tack för en supermysig kväll!




Kalas trots allt

Idag var tanken att jag skulle jobba delad tur. Väldigt synd tyckte jag då Tom och barnen skulle på kalas och fira farmor och farfar! Men tjugo minuter innan jag skulle gå hem så sa arbetskompisen att hon kunde ta min kväll! Så det blir ett långpass imorgon istället och det är så värt det. Träffat Toms härliga släkt, ätit smörgåstårta och vanlig tårta och bara haft en riktigt mysig kväll <3

Nu sover barnen och jag och Tom ska mysa ner oss i soffan och se på en film!

Puss på er:


Smaskigt

I förrgår efter jobb och dagis gick jag och barnen över till Emma och grabbarna 

 är vi bjöds på mellis och mumsigt fika. Igår när jag hade tränat hade Emma kommit över med en kaka hon bakat och den var såå god! Kan man få en bättre granne?!

Fredag idag och som alltid står det lite på schemat, men idag är det roliga saker. Hela familjen är ledig och jag började dagen på att få lite sovmorgon. Ska strax göra mig i ordning och sen åka in till stan och kika i affärer och handla mat. I eftermiddag åker Tom in för att köpa skridskor till barnen och en julklapp till Leo.

Ikväll, då blir det självklart fredagsmys :)

Veckoblind

Dagarna rullar på och jag känner att jag har noll koll på vilken dag det är. Tänkte precis skriva att oj vad denna helgen gått fort och att imorgon är det dags för måndag igen, vimsig värre :)

I förmiddags hälsade syster och Nova på och det var så mysigt att ses igen. I eftermiddags fick Tom för sig att han och barnen skulle baka pepparkakor. Sagt och gjort, han ringde runt till några affärer för att se om de fått in pepparkaksdeg, sen åkte han och Leo in och handlade. Två mycket nöjda barn hjälpte sen till att baka årets första pepparkakor. 

De hade även köpt en pumpa som Tom skar i ordning och gjorde fin. Han kan min man :)



Stadsbesök och jouren

I förmiddags åkte jag och Elias in till stan för att storhandla och gå lite på stan. När vi skulle åka hem sa han att det gjorde ont när han andades.

Samma sak sa han när vi tjugo minuter senare skulle äta lunch. Så vi ringde 1177 med tanke på att han varit så trött och hängig och de tyckte vi skulle åka in och kolla upp det så en stund senare fick vi tid på jouren. Allt såg bra ut så det var väldigt skönt! På hemvägen svängde vi förbi mormor för lite pussar och kramar <3

Efter mellis blev det lekplatsen en stund i det kyliga vädret innan det blev dags för kvällen.

Vår fina, stora kille <3



Hej härliga helg

Det har blivit mycket jobb för mig den senaste tiden. Denna vecka har jag gått introduktion på två avdelningar inom psykiatrin så nu är det bara att köra igång där! Kul att träffa alla personal jag kände sen innan och även de nya, härliga människor!

Vilken underbar känsla det var att komma hem i eftermiddags och möta två glada barn som tacksamt tog emot fredagsgodiset som jag handlat på hemvägen. Tyvärr är inte Elias helt okej. Ända sen maginfluensan har han ätit dåligt och varit ovanligt trött. De senaste dagarna har han somnat redan 18.30 och så även ikväll, trots att han vilat på dagis. 

Så jag tror vi alla tycker det är väldigt skönt med helg nu och två välbehövliga lediga dagar! 






Äntligen är vi igång

Idag kom Bengt hit som ska hjälpa oss med dräneringen så nu är vi äntligen igång! Barnen har varit med ute från morgon till kväll och de har varit så lyckliga när de har fått sitta i, köra, titta på och hjälpa till.

En glad Leo som hjälper till och gräver:



P2

Idag har jag gått intro på Psykos 2 och på torsdag och fredag väntar ytterligare intro fast på Psykos 1. Kommer jobba lite extra där framöver!

Barnen har varit på dagis och Elias hade sovit där. Det märks att han har varit tröttare de senaste dagarna och han har vilat på dagarna och ändå somnat i okej tid på kvällarna.

Det bästa som finns efter en dag på jobbet är att komma hem till familjen <3



Knack, knack

Ja, igår knackade maginfluensan på vår dörr. Fröknarna på dagis tyckte Elias hade varit väldigt nere och hade tagit tempen på honom men det visade inget. När vi kom hem började han få ont i magen och var väldigt trött. Några timmar senare startade det, stackars älskade hjärtat. Men nu är han som tur är på bättringsvägen så vi håller tummarna att han snart är helt återställd.




Snart helg!

Jobbat, hämtat barnen på dagis, städat hela huset, så skönt att ha det gjort inför helgen. Bara en kortdag imorgon sen är vi äntligen lediga, underbart! 

Ikväll började jag läsa bok nummer två! Det var nog tur att Leo ville komma ner och lägga sig hos oss nyss för annars hade det nog inte blivit många timmars sömn inatt. Fortsättning följer imorgon!






Snart slut på jobbhelgen

6 pass arbetade under denna vecka. Nu är det bara imorgon kvar (ja, jag räknar måndagen till jobbhelgen) sen är jag ledig en dag!

Delad tur idag och det är så underbart att få komma hem och pussa på både små och stor i några timmar! 

Fick denna underbara bild igår på jobbet. Storebror som håller om en sovande lillebror <3



En supermysig dag

Idag har vi tillbringat hela dagen hos vännen Yvonne och hennes familj. Vi har fikat, pratat, lekt, ätit lunch, varit i ladugården och klappat kossorna och det största av allt: barnen har fått åka en riktig traktor! Att få se glädjen i deras ögonen när de åkte runt i traktorn är oslagbar. Elias har redan bestämt att han ska åka med i traktorn minst 10 gånger till :)

Efter en mysig middag trodde vi barnen skulle somna gott men de hade visst andra planer. Istället somnade de väldigt gott i soffan en stund senare, skruttungar <3

Så fint kort!



RSS 2.0