Eftermiddag med Elias

Tidigt imorse gick Tom upp med Leo och jag fick sova vidare i några timmar till. "Det är du värd när du har så ont i halsen" var Toms underbara kommentar. Du är bäst! 

Efter lunch åkte jag och Elias in till stan. Först åkte vi och kikade på tapeter. Tre pärmar med underbara blommiga tapeter fick följa med hem, så nu ska hi bara välja också. 

Sen åkte vi vidare till Mössebergsbagaren där Elias fick välja fika och självklart blev det en princessbakelse. Sista stoppet blev hos frissan. Elias har bara klippt sig hos frissan två gånger men nu tyckte vi verkligen det var behövligt. Korta och tunna ur. Han satt still hela tiden och när vi gick därifrån sa han: Jag vill klippa mig mer mamma, det va så skönt!

Kom hem från jobbet för en stund sen och nu är jag äntligen ledig i tre hela dagar, ska bli så skönt. Men snälla halsontet , skärp till dig nu och stick härifrån för jag har inte tid att ha dig kvar på besök!

Fina du <3




Jobb, sjukdom och en härlig känsla

För första gången på ett år är jag ledig måndagen efter helgen som jag jobbat. Det tackar jag för och välkomnar morgonen med öppna armar. Världens mysigaste att komma hem till barnen i eftermiddags och få mysa hela kvällen lång, eller fram tills nyss i alla fall för nu sover dom. 

Båda barnen är krassliga men vi hoppas att de snart är friska igen. Vi får se lite hur vi gör med morgondagens planer.

En febrig bus som blev ledsen då han fick vara hemma när pappa åkte och köpte glass:




Isen är spolad!

Efter jobbet fick jag lyxen att bli hämtad av hela familjen. Vi åkte hem och slängde på oss lite varmare kläder innan  vi tog med barnens skridskor och gick till den nyspolade isen här i Kinnarp. Leo åkte skridskor i två omgångar men roligast var att åka isrutchbana nerför en liten backe. Tack gode gud för hjälm!

Elias som brukar åka med stöd på skridskoskolan höll idag i mig i 5 minuter innan han släppte och åkte iväg. Ramlade emellanåt men upp lika snabbt igen. Jag ville hjälpa honom upp men fick till svar att: Jag kan själv mamma. Stolta föräldrar var det idag!

En jättemysig och svinkall stund som vi troligtvis kommer göra om några gånger  varje vecka. Roligt att träffa alla föräldrar och barn då typ hela Slutarp/Kinnarp va där!

När vi kom hem stekte Elias hamburgare  till middag.




Update

Jobb 7-16 för min del idag. Tom och barnen har varit på stan och uträttat massa ärenden och självklart fick de mumsig fika när pappsen är med!

Direkt efter jobbet mötte jag upp Marie på gymmet för en intensiv och tung träningstimme, härligt!

Det var underbart att få komma hem till två myssugna barn. Häromdagen rev vi bort vår fula, bruna heltäckningsmatta som vi haft i trappan och hallen däruppe. Idag började sliparbetet så smått och det är riktigt roligt att komma igång med detta projektet som vi prata länge om. Det kommer bli grymt bra!




Träning och familjen

I förmiddags ville barnen åka till farmor och farfar. Så medan de lekte där passade vi på att åka och träna tillsammans! När vi kom tillbaka bjöds det på lunch.

När vi kom hem somnade både Tom och Leo gott i soffan:


Ikväll kom syster med familj hit och vi käkade tacos och pratade ikapp den senaste tiden. Lördagkväll när den är som bäst!

Ben tränades stenhårt idag på gymmet:



Imorgon väntar skridskoskola för Elias och en liten roadtripp för Leo, hoppas på en mysig dag.

Lovet är slut för denna gången

Idag var det dags för barnen att gå till dagis igen efter ett långt jullov, närmare bestämt 5 veckor! Höll tummarna att lämningen skulle gå bra och som tur var det två glada barn som sprang in på sina avdelningar.

Efter hämtning åkte jag till gymmet med Mikaela. Härligt att träna fredag eftermiddag då det är lite folk.

Nu har jag och barnen precis haft fredagsmys och nu sover de gott. Mannen har grabbkväll så för mig blir det nog att leta inspo till trädgården och läsa H&M katalogen som kom idag!

Imorse innan dagis ville Elias rita en teckning till pedagogerna på dagis. En jultomte som delar ut paket:




Bada=lycka

I eftermiddags hade vi bestämt oss för att åka och bada. Det var längesen vi var i badhuset så vi tyckte det passade bra denna regniga dag. Barnen var överlyckliga och Elias sa: Mamma, det är spännande! Och visst kommer man ihåg känslan när man var liten och skulle få åka och bada!

Självklart var badhuset en riktig hit! Vi åkte rutchbana, åkte i virvlarna, lekte i varmvattenbassängen och jag tappade räkningen på hur många kallsupar barnen fick. Men aldrig en ledsen min utan på det igen bara!

Förväntansfulla godingar:




RSS 2.0