Because I'm happy

Idag har jag och barnen varit lediga och vi har haft en jättebra dag. Lång frukost framför tv:n, varit ute i trädgården flera timmar - jag har börjat klippa våra träd sen blev det även lite fönstermålning.

Vi har fått andra sängar (tusen tack Anneli och Michael), så nu har barnen fått våra. Hejdå till skumgummimadrass och ribbbotten som känns som det ska braka ihop när som helst. Nu har de ordentliga sängar och i eftermiddags åkte vi och köpte nya sängfötter och nya gosiga bäddmadrasser till deras sängar och det blev så bra.

Sen fick barnen hälsa på hos pappa på jobbet medan jag åkte till tandis. Herregud jag fick verkligen känna på att jag hade tänder i munnen, glad att de sitter kvar efter besöket.

Hem för att fixa klart sängarna och sen blev det pannkaksmaraton. Ibland önskar jag verkligen att dygnet hade fler timmar.



Helgens slut

Efter en rätt hektisk dag på jobbet var det underbart att öppna ytterdörren och höra Leos skratt när han busade med farfar.

De få timmarna man hinner vara med barnen efter jobbet innan de ska sova vill jag utnyttja maximalt. Massa mys, varma smörgåsar  och popcorn avslutade denna helgen. 




Piggelin igen

Imorse var febern som bortblåst och har hållt sig borta hela dagen, skönt! I förmiddags åkte jag och barnen och besiktigade bilen, gick igenom utan anmärkning! Efter det bjöds vi på fika hemma hos mormor och morfar. Sen grejade Leo ute med morfar medan Elias utklassade mormor i memory, hihi.

Hem och städade lite, så gott när det är fräscht inför helgen. Sen in till stan igen för att hämta pappsen och vidare för att trängas bland många andra i affären.

Kvällen avslutades med tacos, godis till barnen och fotbad för oss tre. Erbjöd Tom men gissar att det inte är tillräckligt "manligt".

Nu är det soffhäng framför Idol:




Sjukstuga

I natt kom Elias ner till oss kl. 04. Han kunde inte somna om och kände snart att han var febrig, 38,6 visade tempen. Väckte Tom och förvarnade att han fick vabba då jag hade en obligatorisk utbildning under förmiddagen.

Både barnen hade vilat i TRE timmar under dagen och Elias vaknade upp efter vilan med nästan 40 i temp. Ikväll var den inte alls så hög så hoppas på att han piggar på sig imorgon <3


Faster och kusin

I förmiddags kläddes barnen i skalkläder, mössor och fingervantar. Sen gick vi ut och krattade löv och bar in utemöblerna. Extra gott var det att äta mellis på altantrappen.

I eftermiddag kom barnens faster och söte Hannes på besök. Sen tog vi alla en promenad bort till farmor och farfar.

Efter 6 dagars ledighet, underbart, är det imorgon dags för jobb och förskola igen!

Det mysigaste som finns <3




Fika med bästis

Regn och rusk nästan hela dagen vilket gjort att vi varit inne hela förmiddagen = rastlösa barn. 

I eftermiddags åkte vi i alla fall för att träffa Yvonne och barnen. Fika och prata ikapp i några timmar <3

Äntligen har jag lärt mig göra inbakad fläta!






Härligt trötta av bad

I förmiddags var vi bara hemma och grejade, myste runt och lagade kyckling till lunch.

Sen åkte vi in till badet i några timmar. Tror nästan jag och Tom tyckte det va lika kul som barnen. Rutchbanan var helt klart roligast följt av att åka runt i virvlarna. Nu har vi lovat oss själva att vi måste åka och bada oftare.




Fullt ös

I förmiddags var det som vanligt fotbollsträning för Elias, inomhus idag. Leo är med också och kör järnet.

Efter lunch valde Elias ut kläder och slog omsorgsfullt in presenterna, det var  dags för födelsedagskalas hos kompisen Anton.

Leo följde med och lämnade och hämtade sen var vi ute och målade under tiden. Herregud vilken skillnad det är att bara ha ett av barnen hemma, hur lugnt som helst!

Efter det åkte vi in till stan för att se på när morfar skulle få flyga luftballong. Väldig spännande tyckte vi alla.

Nu har barnen lagt sig och konstigt nog går luften ur en när man sätter sig i soffan...








TGIF

I förmiddags skulle vi åkt till Yvonne och barnen med pga sjukdom fick vi tyvärr skjuta på det några dagar. Istället åkte vi och storhandlade, kan säga att vi inte va själva på Ica Maxi, herregud!

Innan pappsen kom hem överraskade vi med att klippa gräset och trimma.

Nu har barnen ätit massa godis och myst framför tv:n. Leo har somnat och Elias ska bara titta klart på Amigo. Själv ska jag ta på mig träningskläderna och åka in till gymmet, fredagsmys på hög nivå!

Fingerfärg som jag även skulle vilja kalla "Över hela kroppen färg" :)

God middag, jag skippade brödet till hamburgaren ikväll.




Supermysig torsdag

Imorse åkte vi till syster och kusinerna för att spendera hela dagen tillsammans. Mellis, lunch, lek och sen åkte vi upp till djurparken i några timmar. Underbart väder och det är ju bara ett perfekt ställe för barnen att leka på.

Sen väntade en date för mig med min fina Marie! En tjejkväll på ett ställe som heter Hem till mig. Vilket paradis, fullt med inredning och så fint. Tack för ikväll, mysigaste på länge <3




Kärt återseende

I eftermiddags åkte jag och barnen för att träffa en vän och hennes son. Det var två år sen vi sågs så det var så kul att ses igen! Lovat varandra att det blir snart igen.

När vi kom hem blev det kvällsmat, memory (Elias har sjukt bra minne) och avslutades med att.barnen showade järnet med massa dansmoves, så himla goa!

Helkväll framför tv:n, precis sett idol så nu är det BB och Paradise kvar.






Pysselshopping

Ikväll har jag jobbat men har ju haft hela dagen att mysa med barnen. En lugn morgon hade vi sen bestämde vi oss för en cykeltur till Gula huset. Elias blev överlycklig eftersom vi skulle handla lite pysselsaker. Sen ville barnen in och kika i både Skoshoppen och Presentshoppen. Får väl erkänna att jag inte sa nej till det direkt. 

Dagens lunch blev cowboysoppa efter Elias önskan:




Fullspäckad helg

Tillbaka efter ett litet uppehåll! Efter jobb och dagishämtning i fredags cyklade vi till affären och köpte tacos och fredagsgodis. Utelek och middag på altanen!

Igår var det fotbollsträning för Elias, efter lunch och handling åkte vi till syster dit även mormor och morfar kom. 
Sen körde vi Elias till en kompis då de bestämt träff under fotbollsträningen :)

Idag åkte jag ch barnen in för ett köpa en jacka till Leo. Sen åkte jag med Elias till dansen i Brismene, roligt att han har börjat med aktiviteter.

I eftermiddag blev barnen hämtade av farfar och lekte där i några timmar. Hem kom de lagom tills plättarna var klara. Sen dök vi ner i soffan och det tog inte lång stund innan Leo somnade gott...

Tom har slitit med att riva växthuset i helgen så nu är det nere. Efter vattenläckan sågade vi ner granhäcken och då ville vi slippa se det slitna växthuset som vi aldrig använder. Nu ska alla granar och allt bråte bara köras bort...




RSS 2.0