70-års kalas

Efter att jag slutat jobbet åkte vi för att fira Toms morfar som fyllt 70. God mat och en underbar tårtbuffe! Barnen somnade gott när vi kom hem och det tänkte jag också göra nu, riktigt trött faktiskt. Imorgon är det jobb igen, sen när jag slutat tänker jag åka hem och ha världens myskväll med mina godingar <3


Åh denna fina påskdag

Eftersom det blir många tidiga morgnar denna vecka pga jobbet så var det riktigt skönt att bara få skrutta runt här hemma med barnen hela förmiddagen. Ingen stress, massa fix och två barn som bara har lekt och varit så goa.

Efter Leos vila bytte vi om och åkte till syster där även mormor och morfar var för att fira vår påsk. Vi åt god mat, barnen fick varsitt påskägg med massa godis och de blev så lyckliga!

Den här dagen har varit perfekt och det känns lite lättare att jobba de kommande tre dagarna nu för ett bättre påskfirande kunde vi inte haft!

Fina, fina barn <3


Påskfest

Idag hade barnen påskfest på dagis och då jag började jobba kl. 7 imorse fick Tom göra i ordning dom till världens sötaste påskkärringar och herregud vad söta de blev <3


Ledig dag

Sammanfattar denna tisdag med cellprovstagning, storhandling, god lunch, lek och fika på djurparken och sen avslutades dagen tillsammans med Emma på Presentshoppens pysselkväll!

Mums med fika:


Våffeldagen

Idag har det varit jobb med Herbalife för min del och barnen har lekt på dagis. På Elias avdelning hade de gjort våfflor dagen till ära. På Leos avdelning hann de inte...jaja...Efter att jag hämtat dom gick vi till lekplatsen tillsammans med Ida och barnen. Man bara suger åt sig solens strålar och nu längtar vi verkligen efter våren.

Dagen avslutade jag på gymmet och körde lite tuffare än vad jag brukar göra och det känns så bra efteråt. Nu har jag landat i soffan så nu blir det lite tv innan det är dags att sova.

En stolt kusin som fick hålla Kevin idag <3


Pyssel

Medan jag åkte in till stan för att uträtta lite ärenden var barnen och lekte hos farmor och farfar i förmiddags. Innan ju åkte hem blev vi även bjudna på lunch!

När Leo vilade började jag och Elias och påskpyssla lite och sen kom Leo och gjorde oss sällskap. Elias skulle kunna sitta med lite papper, pennor, sax och klister i flera timmar!

När T kom hem från jobbet gick vi ut i det fina vädret en stund. Medan barnen lekte stod vi och planerade våra kommande projekt i trädgården. Men det roligaste på hela dagen måste varit när Tom drog oss i tåg. Jag och Elias satt på snowracern och jag höll i snöret till pulkan där Leo satt. T sprang som en galning och oj vad vi skrattade!

Pappsen har sångstund med barnen:


Påskfint

I förmiddags åkte vi in till stan för att handla lite kläder till barnen på Lindex. Ni har väl inte missat erbjudandet ta 3 betala för 2 fram till den 24/3. Vi hade bestämt träff med mamma och Dante i stan så medan vi gick och shoppade lite tog de med barnen och fikade.

Även lite påskfint hittade vi så när vi kommit hem och sagt hejdå till pappsen som skulle jobba så pyntade vi påskriset och planterade påskliljorna. Två påskhönor fick komma upp i köksfönstret och barnen fick varsin liten kyckling till sina rum.

Leo sover och jag och Elias sitter och myser i soffan. Ja har man vilat några timmar mitt på dagen så får man vara uppe extra länge med mamma!


Piratskepp

Efter jag kom hem från jobbet idag så åkte Tom och Elias iväg till Tidaholm. Jag hittade ett piratskepp på blocket häromdagen och till Elias lycka fanns det kvar. Och han har längtat så efter att få åka och hämta det.

Medan de var iväg passade jag på att ha lite mysig egentid med Leo. Vi gick till lekplatsen och gungade och åkte rutchbana. Sen ville han gå en promenad, utan vagnen. Så då gick vi en sväng innan det var dags att gå hem och börja med middagen. Vi hjälptes åt att laga pestokyckling, bulgur och en god sallad.

Lagom till middagen var klar kom en mycket glad Elias hem med ett stort skepp i famnen!

Glad Leobus:


God lunch

Dagen och kvällen har bestått av jobb. Hämtade barnen på dagis och hann med lite mys i alla fall. Tom hann jag säga hej till när vi möttes vid bilen för "skiftbyte". Ibland blir det sådana dagar men jag tycker inte om dom.

Nu har jag i alla fall landat i sängen och tänkte få några timmars sömn innan alarmet ringer imorgon bitti.

Min lunch idag: grillad kyckling, bönor, avokado och keso, mums!


Tidig träning

När jag vaknade imorse togs träningskläderna på och jag begav mig mot gymmet, så skönt att träna på morgonen.

Efter frukost och en dusch gick vi för att möta upp grannarna på lekplatsen. Elias och Leo fick varsin jättefin teckning som barnen hade ritat. Men oj vad det blåste, jag fryser fortfarande.

I eftermiddag väntar jobb för min del så nu är det mys för hela slanten här hemma. Elias vill att jag ska rita av hans hand så dags att gå :)

Såhär somnade Leo idag, men en strumpa på handen:


Scarf

Även idag har vi haft en lugn, skön morgon. Sen åkte vi för att hälsa på mormor och morfar där vi även blev bjudna på mellis och lunch!

Sen blev det vila och mys i sängen några timmar innan lekande fortsatte.

Nu sover barnen som har fått vara uppe extra länge ikväll. Jag väntar på att hjärtat ska komma hem från jobbet om en stund och under tiden blir det att surfa runt och kika på utomhusmöbler!

Såhär fin har Elias varit idag <3


Sköna morgnar

Vad man uppskattar morgnar då man är ledig. Mys i sängen länge innan vi går upp, frukost i lugn och ro och gå runt i pyjamasarna länge eftersom man inte ska iväg någonstans, det tycker vi om!

Idag klippte jag Elias. Det tog emot från min sida eftersom jag älskar när han har lite längre hår men han blev så fin. När jag lite senare sa att vi får klippa luggen lite till för att jämna till det suckar han bara och säger: Jag orkar inte mer nu mamma. Älskade unge.

När T kom hem från jobbet åkte vi till farmor och farfar där vi spenderade kvällen och blev bjudna på tacos och äppelkaka, mums. Det var extra mysigt att komma hem då huset är skinande rent efter en dag av städande, tur jag har mina små hjälpredor!

Före/efter:


Lovely friday

Efter en dag på jobbet med extra mycket fokus och ansvar samt lönesamtal och utvecklingssamtal var det skönt att komma hem och mötas av lekande barn ute på altanen. Som vi har väntat på att det ska bli tillräckligt varmt för att kunna vara därute. Så vi bestämde snabbt att det fick bli mellis där, så mysigt.

Sen var det dags för mannen att åka till jobbet så det har varit jag och barnen resten av denna fredagen. Nu har de precis somnat och jag är redan rastlös :)

När Leo är med och gör salladen lägger han gärna i sin favorit ingrediens :)


Tisdag

Ledig dag och jag njuter! Syster med familj kom på besök i förmiddags och kusinerna fick leka av sig. Efter lunch följde Elias med mig för att handla lite och hämta ut ett paket. Vi besökte även en nyöppnad blomaffär där det fanns massa fint!

När vi kom hem var vi kvar ute en stund och Elias cyklade, längtar tills all snö och is försvinner.

En glass i solen fick det bli efter handlingen:


Work

Nu är det glest mellan gångerna här mm jag får skylla på jobbet. Jobbat sen i fredags och igår var det dubbla pass. Var så trött när jag kom hem i eftermiddags men det värmer i hjärtat när barnen rusar fram och man får massa pussar och kramar.

Tom älskar att vara hemma med barnen och tvätt, disk, städning och handling fixar de galant medan mamsen är på jobbet! Jag har världens bästa familj <3


Shoes

För ett tag sen hade Ellos världens rea så vi passade då på att bl.a. fynda massor med skor till barnen också fick de även var sin parkas. Alla utom ett par skor till Elias passade så de skickades tillbaka. Har även gått igenom vilka ytterkläder som passar inför våren. Det enda barnen behöver är ett par vindbyxor och fingervantar. Så skönt att resten är fixat så nu är vi redo för våren!


Zumba

Nu var det några dagar sen jag bloggade, tiden går ju så fort! Igår jobbade vi och barnen var på dagis från tidig morgon till eftermiddag. Leo hade somnat efter en tugga mat sittandes på sin stol, lilla hjärtat!

Då vi alla var lite trötta efter en lång dag bestämdes vi att Tom som jobbat över skulle ta med thaimat hem så vi slapp ställa oss vid spisen. Lite lyx i vardagen.

Ikväll har jag varit iväg på zumba som jag varit de senaste onsdagarna. Det är så kul och för var gång som går lär man sig mer och koordinationen förbättras. Att man samtidigt får träffa Marie är ju ett pluspoäng :)

Underbara sol:


Klädbytardag

Idag har jag varit på klädbytardagen i Axvall och fyndat till barnen. Köpte bl.a. gummistövlar, regnkläder och vårjacka. Tycker det är en rolig grej men oj vad folk det var och alla trängs för att hitta så mycket som möjligt, puh. Nästa gång satsar jag på att vara en utav dom som säljer istället.

Elias gick runt i sina regnkläder i två timmar när jag kom hem så det får man nog se som godkänt!


RSS 2.0