Tjejkväll

I förmiddags hälsade vi på Elias kompis. Några timmar med fik, pyssel och hoppa studsmatta gjorde både barnens och min förmiddag.

Efter lunchen somnade vi alla tre i sängen, härligt!

Sen kom en utav barnens pedagoger hit som de från start tyckt om väldigt mycket. De har länge velat att hon skulle komma och hälsa på och idag gjorde hon det!

Ikväll kom Yvonne hit och vi åkte in till stan där det va tjejkväll och kvällsöppet i många affärer. Efter några timmar av både kläd och matshopping åkte vi nöjda hemåt. Tack för en mysig kväll!




Världens bästa

Denna helgen har varit extra skön då jag egentligen skulle jobbat hela helgen men tog lite semester så jobbade bara halva dagen igår.

Idag har vi varit på min kusins konfirmation. Jättefint i kyrkan och väldigt duktiga konfirmander som sjöng så fint. God mat efteråt och barnen var lyckliga då det fanns en stor studsmatta i trädgården.

Själv har jag blivit väldigt bortskämd på morsdag av mina pojkar. Rosor och vin av Tom och ett presentkort på Sjöbergsguld av barnen. Det värmer  mycket i mamma-hjärtat <3

Tack för allt du gör för mig <3






Utomhus mår vi som bäst

Eftersom det varit fint väder hela helgen har vi varit ute från morgon till kväll. Bjuder på ett bildregn för att sammanfatta denna helgen:

I fredags fick Leo åka traktor! Elias vågade inte riktigt följa med denna gång.


Vi har varit på Mössebergsgården och ätit lunch och fikat med mormor.


Vi har varit i Karleby och köpt blommor.


Träning har hunnits med, underbart när man är helt själv på gymmet.


Grillat blev det till lunch idag tillsammans med farmor och farfar.


Och barnen fick plaska tills de var blå.


Mycket roliga saker har vi gjort och även mycket tid i trädgården har vi lagt ner, snart är det klart!

Äntligen klippt

Efter dagishämtning gick vi hem och bara satte oss och myste i soffan. Käkade lite mellis och busade till det med popcorn mitt i veckan samtidigt som vi såg på ett av Elias favoritprogram "Fixa rummet". 

Sen tog jag äntligen mod till mig och frågade om jag fick klippa Leo. Hade egentligen tänkt att han skulle få klippa sig hos frissan första gången. Men nu gick han med på det så det var bara att köra. Så redig var han och så fin blev han. Och när man inte trodde det var möjligt blev han ännu lite likare Tom.

Kvällens middag blev dillstuvad potatis, kassler och sommargrönsaker. Middagen slutade med sång, gapskratt och kryptävling runt nedervåningen. Dessa stunder sparar man i hjärtat!




Kärt besök

Riktigt snabbt har denna helgen gått men mycket har vi hunnit med. I fredags efter jobbet blev det lek med kusinerna hemma hos syster. Sen hem för veckans fredagsmys!

Igår kom Toms syster med familj och barnen fick äntligen träffa sin lille kusin Hannes. Middag och mys i soffan framför Eurovision.

Förmiddagen idag lekte barnen hos farmor och farfar och i eftermiddags kom familjen Gustavsson hit och hälsade på. Var länge sen vi träffades över en fika nu så några timmar gick väldigt fort. Barnen lekte för fullt uppe på övervåningen.

Dagen avslutades med en kväll hemma hos momi <3




Ledig måndag

Ledig måndag efter helg är underbart måste jag säga. På förmiddagen var vi hos ortoptisten med Elias som vanligt var fjärde månad. Allt såg bra ut och han var så duktig! Även lillebror var duktig och satt på stolen bredvid mig hela tiden så Elias kunde få koncentrera sig. Efteråt var de självklart värda en fika!

Hem för lite lunch och vila innan vi åkte till Yvonne. Tre timmars lek utomhus med traktorer, studsmatta, cyklar osv. Härligt när barnen leker så bra tillsammans!




Hej i jobbhelgen

Efter jobbet är det alltid lika underbart att få komma hem till familjen. En timmes utelek blev det innan middagen. 

Efter att alla duschat kröp vi ner i sängen och hade bok och tv-mys till nyss då det va dags för barnen att hoppa i säng.

Själv har jag blivit lovad hela 20 minuters ryggmassage vilket är välbehövligt. Fortsätter att njuta av denna lördagkväll.

Barnens gamla hårdlift till vagnen är rolig att leka bebis i! 



 

RSS 2.0