Grym kväll!

Igår körde Elias fotbollsträning igång igen utomhus, fint väder och taggade barn!  

På eftermiddagen öppnade sig himlen och vi tog det lugnt inne. Till middagen gjorde vi en annan variant av tacos, gott!




På kvällen kom Mikaela och Pernilla hit för lite förfest på vår altan innan vi åkte vidare in till O'Learys. En riktigt lyckad kväll och vi hade så kul!!




En fredag högt upp på listan

Denna dagen vill jag gärna spara och komma ihåg länge! Efter att vi ätit frukost och gjort oss iordning åkte vi hemma till mormor och morfar där vi myste några timmar. Blev bjudna på både fika och lunch.

Sen åkte vi tillsammans upp till Mössebergsgården där vi mötte upp syster och kusinerna. Efter massa lek och varsin glass åkte vi och handlade fredagsgodis.

Kom hem samtidigt som Tom och han hade fått frågan om vi ville komma och grilla hemma hos farmor och farfar.

Startade gräsklipparen direkt, får passa på när det är uppehåll en dag, och sen åkte vi. Även Louise, Ken och Hannes var där! Är fortfarande proppmätt efter god mat.

Är helt slut efter denna dagen men väldigt lycklig eftersom vi träffat alla de som betyder allra mest för oss under samma dag <3




Kosläpp och lite shopping

I förmiddags åkte vi för att se kossorna släppas ut efter vintern. Innan det blev det tipspromenad och barnen provsatt traktorer och åt bullar. Väldigt mysigt och vi åkte hem nöjda och helt genomfrusna! 

Tom och barnen stannade sen hemma medan jag åkte bort till Presentshoppen för att fynda lite. Men väl på Skoshoppen fick jag ändå ringa dit resten av familjen så barnen kunde prova skor.

Nu har barnen somnat och vi har landat i soffan, sådär nöjd över tv-valet ikväll då hockey-VM börjar. 






RSS 2.0