Denna huvudvärk alltså

Idag lyssnade jag motvilligt på Tom och ringde vårdcentralen. Haft ont i huvudet i 1 1/2 vecka nu och det börjar ta ut sin rätt. Biter ihop som vanligt och kör men nu har jag ledsnat. De såg i alla fall inget  avvikande, fick utskrivet tabletter och hoppas nu på tur.

Dagen har annars varit rätt lugn. Fixat i ordning i vardagsrummet efter målningen, klippt buskar i trädgården, hälsat på hos mamma och Dante där jag lånade symaskinen och sydde till gardiner. Så skönt med en svalare dag!




Måste bada

Häromdagen när det regnade fick jag för mig att nu skulle vi måla om i vardagsrummet då vädret var sämre. Sagt och gjort så körde vi igång, men sämre väder blev det visst inte. Visade sig att det behövdes tre lager också så imorgon hoppas vi bli klara, morgon eller kväll är det som gäller att måla.

Idag efter lunch kände vi alla fyra att det var ett måste att åka och bada. För varmt i trädgården, för varmt inomhus men alldeles perfekt i bassängen!

Dessa två <3




Three days update

I onsdag åkte jag och Tom till Göteborg med fyra andra par. En hel dag utan alla barn. Uteserveringar, god mat och grymt roliga åkattraktioner på Liseberg. En supervarm och otroligt rolig dag och kväll!

Igår fanns det bara ett alternativ, att åka och bada. 5 timmar i vattnet och skuggan var underbart. På kvällen kom syster hit för hårfärgning och gott vin på altanen.

Idag började vi med en riktig fredagsfrukost, bananpannkakor och smoothie. Sen har vi ju självklart badat, på ett för oss nytt ställe. Jätte fint och vi kommer garanterat åka dit igen. På hemvägen stannade vi på Basta Kvarn där barnen fick varsin mjukglass och Ice slush. Jag tog en god glassmilkshake.








Imorgon bär det hemåt

Vilken underbar vecka vi har haft här i  Varberg! Trots att Elias varit sjuk några dagar så har vi haft det fantastiskt. Idag har jag försökt njuta lite extra då vi åker hem imorgon. Strålande sol, bad i havet, byggt sandslott, grillat. När barnen somnat gick jag och Tom till havet och satte oss på klipporna och bara njöt. Kvällen avslutades med en stund i jacuzzin. Att få sitta där bland bubblorna, få massage och samtidigt se havet, det är avkoppling!







Vi njuter

Elias är feberfri och hostar gör han nästan bara när han anstränger sig. Vi började dagen med att åka till en handelsträdgård och köpa lite fina blommor. Några hemma i krukorna hade vissnat innan vi åkte så kul att plantera lite nytt när vi kommer hem.

Sen kikade vi lite i affärer i gallerian innan vi handlade inför kvällens grillning.



Strålande solsken har det varit hela dagen så i eftermiddags gick vi till stranden. Solade, badade, byggde sandslott, och Leo var så trött så han tog en tupplur i Toms famn i solstolen.

Sötungen i skjorta och badshorts!








En stund med lillebror

I eftermiddags stannade Elias kvar med farmor och farfar och låg och ritade i skuggan då febern kommit tillbaka.

Jag och Tom tog med Leo på en promenad. Han fick rida på pappas axlar fram till campingen. Där stod flera hoppfigurer uppställda så där lekte Leo en stund. Sen gick vi vidare till havet så han fick bada lite. En mysig stund med bara Leo!





Falsk krupp

Igår kväll/inatt blev det ett besök på akuten med Elias pga hans otroligt jobbiga hosta. Träffade världens sämsta sköterska som ifrågasatte vad vi gjorde där. Fick sen träffa världens bästa barnläkare och det visade sig vara falsk krupp han fått. Efter att fått inhalera både kortison och adrenalin och fått flytande medicin så fick vi åka hem.

Elias har hostat hela natten men lite mildare. Undrar hur det varit om vi inte åkt in...

Just nu är de andra och handlar medan jag och Elias myser framför tv:n. Vi tar det lugnt idag och hoppas på att hostan ger med sig ännu mer tills imorgon.






Mysigt med regn

Idag har de regnat nästan hela dagen så vi har mest varit inne och myst. Efter lunch la vi oss allihop och vilade. Tyvärr blev det inte så länge då Elias fått tillbaka hostan och fick världens hostattack. Får se hur de två hostande brorsorna får sova inatt i samma säng.

 I eftermiddags tog farmor och farfar med barnen och gjorde en liten tripp till leksaksavdelningen på Gekås. 

Ikväll blev det tacomys och lek med de nya leksakerna! 

Detta var ett perfekt alternativ till havet idag när det regnade:




27-åring

Ja då har man blivit 27 idag. Haft världens bästa födelsedag helt klart. Fick så fina presenter av min fina familj imorse, presentkort på smycken, fina teckningar av Elias och en marinblå hushållsassistent från OBH nordica, tack älskling, det kunde inte blivit bättre!



Efter frukost satte vi oss i den fullpackade bilen och åkte till Varberg där farmor och farfar väntade. Det har varit perfekt väder och med både bad, sol, sandstrand och grillat kan jag inte annat än somna gott och vara väldigt nöjd över denna födelsedagen.





Semester!!!

Nästan 5 veckors semester inleds nu och det ska bli så jävla underbart. Ikväll när jag kom hem från jobbet satt mannen min ute på trappan med ett glas vitt till mig.

Dessa veckor ska vi verkligen ta till vara på och njuta till fullo!

New nails

Även idag har vi varit på badet. Så underbart! Syster och barnen var också där. I år är det Ida som får springa lite mer, hihi. 

När vi kom hem fixade jag glassmothie till oss och sen slappade vi i sängen en stund. Ibland är det skönt att bara få lägga sig i ett svalt rum och bara ta det lugnt en halvtimme, även om jag var på väg att somna 20 gånger.



Ikväll har jag varit iväg och fått fixat mina naglar och jag är väldigt nöjd!




Bad och sol

Imorse efter frukost och pannkaksstekning hjälptes jag och barnen åt att packa för några timmars bad. Elias var så stolt över att kunna "simma" runt i den stora bassängen med sina nya armpuffar. Lillebror litade inte riktigt lika mycket på sina utan var som en koalabjörn på mig. Det var så skönt att bada och få lite sol på denna bleka kropp. 

Hem och vända för att åka till stan på synundersökning. Nu är äntligen två par glasögon beställda! Barnen myste runt i leksaksaffären med mormor under tiden.

Sen åkte vi vidare till Mössebergsgården där vi mötte upp pappsen. Glass till barnen och lek i sanden på lekplatsen. 

Mysiga barn framför tv:n imorse:


Redo för sol och bad:




Tjutande skratt

Nu kan jag verkligen säga att det är nedräkning här hemma. Jag har endast två pass kvar att arbeta och Tom har fem. Barnen går sin sista dag på förskolan imorgon sen har dom sommarlov! 

Alltid lika skönt att komma hem till familjen efter en arbetshelg. Mitt under middagen började vi sjunga julsånger, sen ropades det vattenkrig och vi rusade ut i trädgården allihop. De som var snabbast fick tag i vattenpistoler och vattenslang. En bra stund senare efter tjutande skratt gick vi droppande in allihop och tog en dusch ihop. Trångt med det gick! Ibland behöver man få vara helt knas och bara "balla ur", det är ju dessa stunder man kommer minnas.

Nu sover barnen så nu blir det film resten av kvällen. Vet ni hur mycket jag älskar min familj?




Klart vi är på plats

Idag skulle det komma en cementbil till mormor och morfar. Självklart åkte jag och pojkarna dit. Spännande att se en i verkligheten. Ett stort plus från barnen var ju även att de fick fika också.




På eftermiddagen kom Yvonne och barnen hit på fredagsfika! Tiden gick snabbt sen var det dags att hämta Tom i stan. Idag körde vi på säkert kort och lagade tacos till middag. Fredagsmys framför Vi på Saltkråkan sen somnade barnen gott.




RSS 2.0