Nu är allt klart

Igår åkte jag och Emma för att lyssna på Linus Svenning. Jag säger bara WOW! Grym röst, utstrålning, ja bilden talar ju för sig själv :) 

Idag har hela familjen och mormor varit i Skövde för att köpa skor. Och äntligen kan jag säga att nu har barnen allt inför fortsatt höst och vinter. Det känns så skönt att ha det klart!

Efter massa tända ljus och senaste Wallanderfilmen tror jag det är dags att krypa till kojs nu.



Fullspäckad fredag

I förmiddags åkte vi upp till djurparken för att träffa Jenny och barnen. Strålande solsken och kallt i luften, härligt! Efter lunchen satte barnen sig och gjorde födelsedagspresenter till farmor, en pärlplatta och två armband.

Sen ringde skoshoppen och sa att deras allvädersstövlar kommit in så vi slängde oss in i bilen och köpte varsitt par till barnen, nu kommer de vara varma om fossingarna i vinter. På hemvägen svängde vi förbi farmor och farfar för att lämna presenterna och självklart blev det en sväng till affären och inhandla till fredagsmyset.

Leo som sovit fem minuter idag somnade tidigt i soffan medan jag och Elias fortsatte fredagsmyset. Nu har även han somnat <3

Man blir trött av att pyssla <3




First date

I förmiddags kom min vän Yvonne hit med sina två minsta barn som är lika gamla som Elias och Leo. Det var första gången barnen träffades och Leo ville helst bara gosa med dom hela tiden!

Annars har dagen varit lugn. Tom kom hem med nya räfsor så årets första krattning av löv roade vi oss med i eftermiddags. Fick även lite hjälp av Emma och barnen som kikade över en sväng.

Ikväll har jag suttit och märkt massa kläder som ska lämnas in imorgon inför bytesmarknaden på lördag!

Nu säger jag godnatt och välkommen fredag!



Föräldramöte och modevisning

Jobb till halv två idag och nu är jag ledig fram till måndag kväll, lovely! Massa dagar tillsammans med barnen <3

Dagishämtning, kika på vinterskor, snabbhandling, förbereda inför morgonens fikabesök. Sen var det dags för föräldramöte för Leo. Så fina kort och även en film på godingen!

Efter det cyklade jag direkt till Presentshoppens modevisning. Köpte ett par Viking gortexkängor och en villervalla tröja till Elias.

En hektisk men rolig dag :)



Ullared

Igår hämtade mamma mig kl. 7 då vi styrde bilen mot Ullared! Efter 8 timmar i det stora varuhuset hade vi hunnit shoppa massor, äta god mat, fika och dricka underbart god chai latte. Hittade allt jag letade efter och är riktigt nöjd.

Nya ljuslyktan:



Onsdagsmys

Jobb hela dagen, hämta godingarna på dagis, hem och lämna dagisväskan innan vi gick till lekplatsen! Mina söta grabbar älskar att vara ute och även om de fått leka av sig på dagis så vill de oftast fortsätta leka ute när vi kommer hem.

Efter dusch för hela familjen och kvällsmat så tyckte vi det passade just ikväll att bara stanna upp lite och mysa lite extra med popcorn framför barnprogrammen. Väldigt uppskattat av barnen kan jag lova :)

Glädje <3


Sjukgymnast

Efter ett första besök hos sjukgymnasten ser jag hopp men trodde kanske inte att det var riktigt så illa. Så ikväll har jag hämtat pilatesboll och vikter hos mamma där jag spenderade hela kvällen, mys! Träningsschemat kommer följas noggrant och nästa vecka är det återbesök.

Idag ville Leo cykla själv till dagis och oj vad det gick undan. Självklart kom tanken smygande att herregud vad stora våra barn har blivit <3


Mer arbete

Idag var jag på ett möte i Skövde angående lite mer jobb och det känns helt okej! Barnen lekte med faster och farfar här hemma under tiden.

Går just nu på lite sparlåga då jag blivit sjuk. Har 4 arbetspass framför mig så imorgon är det tabletter och ren vilja som gäller!

Då var denna fredagen snart över, veckans bästa dag! God mat, fredagsmys, tända ljus, mys framför tv:n. Så nu hoppas jag på att somna gott och få sova inatt så jag vaknar lite mer okej imorgon.


Förberedda

Imorgon är det dags för fotografering på dagis! Så nu ikväll klippte jag barnen, Elias helt och Leos lugg men snart är det nog dags att klippa hela håret på honom också.

Skjorta och jeans är framlagt tillsammans med deras "finskor" och deras bruna höstjackor. Vi hoppas på att det blir fint väder så de kan ta korten utomhus.

Nu har barnen somnat och då jag känner mig rätt hängig idag blir det ingen träning utan nu väntar en helkväll med hjärtat framför Vampire diaries, kan det bli bättre?

Elias som tagit kort på Leo:


Blingoparty och Biggest loser

Igår hade jag bjudit hem massa vänner då det bjöds på blingoparty här hemma! Så kul att träffa alla på samma gång då tiden tyvärr inte alltid räcker till för att hinna ses så ofta som man hade velat.

Ikväll har jag och Marie varit på en föreläsning med Slejman från Biggest loser. Jag säger bara två ord: Inspirerande och motiverande!


Helt slut

Idag har vi varit ute hela dagen lång! Målat, målat och målat. Skönt när man kan bocka av det där som hängt över en och kan man känna ett avslut på små projekt.

Barnen har varit grymt duktiga idag och lekt med varandra och själva medan Tom har stått på skyliften och jag någon annanstans i trädgården. De fick ett avbrott då farmor och farfar ville ta med dom till Skövde för att köpa dom varsin klocka.

Lite senare kom även mormor och morfar hit och lekte och kramades.

En god lunch åt jag och hjärtat på trappan idag:


Djurparken, godis och skylift

Idag började vi fredagen med en lugn morgon här hemma. Lite efter kl. 9 var vi på Mössebergs djurpark där vi lekte på lekplatserna och kollade på djuren.

Efter lunch ville Leo inte vila så vi cyklade till affären och köpte fredagsgodis. Sen passade jag på att måla lite medan barnen lekte i trädgården.

Ikväll hämtade Tom en skylift som vi ska ha över helgen. Så imorgon blir det en lång dag ute :)

En trött Leo som somnade kl. 18 ikväll!


Ett stort framsteg

Idag hände något stort! När jag skulle lämna Leo på dagis vinkade han, gav mig en slängkyss och gick in. Detta har aldrig hänt! Han blev varken ledsen eller behövde bli överlämnad till någon pedagog. Ett framsteg som kändes så otroligt skönt!

Efter dagishämtning så åkte vi till stan där vi mötte upp pappsen för en mjukglass följt av storhandling.

Det har ju varit underbart väder idag så vi bestämde oss för att tända grillen. Snitzel, klyftpotatis och fetaostcreme blev en mumsig middag ute på altanen.


Nytt jobb

Idag började älsklingen sitt nya jobb vilket kommer innebära mycket bättre arbetstider och mer tid hemma med familjen! Dagtid först i minst en månad sen är det natt som gäller. Detta kommer bli så bra!

Själv har jag jobbat ikväll och varvar ner med att måla naglarna :)

Underbara du <3


Ett nytt hem

Igår flyttade vår lilla Bella till en ny familj och det känns väldigt bra! Vi tror och hoppas att hon kommer få det bra tillsammans med dom.

Imorse ville barnen åka till farmor och farfar och åka fyrhjuling. Då passade jag och Tom på att åka in och träna tillsammans!

Båda barnen (och jag) vilade idag så medans pappsen var iväg och tränade hockey ikväll har barnen lekt för fullt medan jag passade på att städa huset.

Nu somnar barnen strax sen blir det en kopp te innan vi ska sova också.


RSS 2.0