Små grodorna

Ja vad säger man? Idag har jag mått sämre än någon dag innan. Men det jobbigaste är att Leo blev förkyld inatt. Han har alltså varit förkyld 2 gånger sedan han föddes, ca 2 1/2 månad sen. Men det märks inte på honom förutom att han är lite snorig, han är lika glad och ler lika mycket som han alltid brukar göra :) Känns som att vi bara smittar runt varandra i familjen. Tyvärr finns det ju inte så mycket att göra, dagis innebär massa baciller men det är ingen anledning till att Elias skulle vara hemma istället. Han älskar dagis och sina kompisar där och fröknarna. Men svårt att veta hur man ska göra för att inte smitta varandra. Vår vardag består ju av massor med pussar och kramar hela tiden! Den enda som inte verkar bli sjuk är Tom, måste ha ett väldigt bra immunförsvar.

Idag hade de dansat runt midsommarstången på dagis och Elias hade tyckt det var jätte kul! Senare på kvällen då vi satt och sjöng ur en bok kom sången "små grodorna" och Elias började direkt göra rörelsena till den. Min älskade söta unge! Förstod att de säkert hade sjungt den sången idag på dagis. Han har inte varit så intresserad av böcker tidigare eller så är det för att vi inte har läst så mycket för honom. Men nu läser vi säkert 10 gånger för honom varje dag, (även om det ibland är samma bok). Just nu är det Busiga bebben, Nu gräver vi och Långben och mjölnaren som gäller!

Nu sover båda barnen gott och jag ska strax ta en varm dusch. Sen blir det temys i soffan med älsklingen framför Criminal minds.


Stolt storebror


Puss på dig Leo






Kommentarer
Postat av: Emma

Så söta :)

2011-06-24 @ 21:47:21
URL: http://lilljantan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0